Dji Inspire 1 Pro


Wij maken gebruik van de DJI Inspire 1 Pro, dus voorzien van de Zenmuse X5 camera en met Dual remote optie. Dit betekend dat we met zowel een dronepiloot als een aparte cameraman kunnen werken. Het voordeel hiervan is dat ieder zich op zijn taak kan concentreren om tot het beste resultaat te komen. vanzelfsprekend is de inspire ook single te besturen.


Onze inspire  staat ingeschreven bij Inspectie Leefomgeving en Transport                      

PH-2AB
DJI Osmo +

Geweldige gestabiliseerde films maken, gewoon uit de hand ,of met behulp van alle denkbare assesoires. Dutch-Droneflights kan in bijna alle situaties de juiste camera configuratie maken. Beelden in 4K, Ultra HD, kwaliteit of slowmotion Full HD, het kan allemaal met de DJI Osmo+.

De DJI Osmo is een handheld camera met een 12-megapixel resolutie 4K camera incl zoom optie. hiermee is het mogelijk vloeiende beelden te creëren. de Osmo beschikt over een motorisch aangedreven gymbal die gebruikt maakt van 3-assen. Deze geavanceerde stabilisatie is ook bekend van de DJI Phantom drone, waardoor je vloeiende bewegingen in de films krijgt zonder trillingen. Omdat we dezelfde camera ook onder de drone gebruiken is de combinatie van grond en dronebeelden perfect op elkaar afgestemd.

Dutch-Droneflights beschikt over alle mogelijke accessoires voor deze handheld actie camera. de camera kan hiermee bijvoorbeeld op een rijdende auto worden gemonteerd. de camera is vanuit de auto dan te bedienen. hiermee is het mogelijk om kinematische shots te creërenDJI Phantom 4Pro Obsidian

ingeschreven in luchtvaart register onder PH-4CZ

de DJi Phantom4pro, een slimme drone van DJI, met de standaard optie's zoals Visual tracking, Fly with Touch , Sence and Avoid is het een van de veiligste drone's in zijn klasse. Door de aanwezigheid van sensoren is het zelfs mogelijk om obstakels te ontwijken. Met de functie's als Waypoints of Orbit is het mogelijk om uw object op een unieke manier in beeld te brengen. Vanzelfsprekend is de 1 " sensor camera ook van hoog niveau en maakt ook deze de opname in 4K60fps, Ultra HD, slowmotion etc. ook is het mogelijk om deze door aanwezigheid van VSP system indoor te gebruiken.

De Phantom 4 Pro is de nieuwste aanwinst aan ons bestand en universeel inzetbaar.Sony PXW-Z150  4K

De Sony PXW-Z150 is het  werkpaard van Sony, ideaal voor reportages, bedrijfsfilms, promotie en interviews. Opnames in 4K tot 30P, Full HD tot 60P en een super slowmotion functie waarmee je iedere actie met 120 frames perfect kunt vastleggen.

De opnames worden direct op een SD kaart gezet waardoor je razendsnel aan de slag kunt met je geschoten materiaal. Door de ingebouwde WIFI ontvanger kun je de camera direct aansturen vanaf je telefoon of tablet.

DJI  Mavic pro

De DJI Mavic Pro is een kleine, maar zeer krachtige drone die ondanks zijn formaat beschikt over vele geavanceerde functies en kan filmen in hoogwaardige 4K kwaliteit. De Mavic Pro heeft een maximale snelheid van maar liefst 64 km/h, kan tot wel 27 minuten blijven vliegen en het nieuwe OcuSync besturingssysteem heeft een bereik van 7 kilometer, waardoor u niet snel last zal hebben van een 'signal lost' melding en beelden over een zeer grote afstand kunnen worden doorgegeven. Deze drone is door de Obstacle Avoidance in staat om obstakels te ontwijken op een afstand van 15 meter, zodat u veilig kunt vliegen en de drone geen schade oploopt. Bovendien is dit de enige drone in zijn formaat met een ingebouwd 3-assig stabilisatiesysteem en geavanceerde algoritmes voor haarscherpe foto's van 12 megapixel en vloeiende en stabiele video's in 4K met 30 frames per seconde. Voor indrukwekkende slow-motion video's kunt u ook opnemen in Full HD 1080p met 96 frames per seconde.